Story

Vägen till pastamästare
Skapandet av Makaronitehdas började med en dröm. Drömmen handlade om en stämningsfull pastarestaurang där all mat lagades på plats, där servicen var av första klass och där kunderna trivdes och stannade länge. Sagt och gjort, vi beslöt att förverkliga vår dröm och började planera denna drömmarnas pastarestaurang. Efter ett års förberedelser började Makaroniotehdas sin verksamhet i Hangö. Restaurangen, som låg i ett gammalt hamnmagasin i Östra hamnen, blev en succé redan första sommaren. Ryktet om den färska pastan, läckra antipasti och de oemotståndliga desserterna spred sig snabbt och restaurangen, nedre våningens Vinoteca och den soliga terrassen till vår Champagnelounge fylldes av nöjda kunder.

Vi lägger också stor vikt på vårt utbud av champagne och mousserande viner och många av våra kunder avnjuter ett glas bubblande. Makaronitehdas kommer inom några år att öppna på många nya ställen-följ oss på Instagram och Facebook!

Vår filosofi

I Makaronitehdas koncentrerar vi oss på en sak: att tillverka Finlands bästa och färskaste ekologiska pasta.

Vår ekologiska pasta, som är fri från tillsatsämnen, fulländas av läckra tillbehör, pastasåser och korvar som vi tillverkar i eget kök. För oss är pastatillverkningen en allvarlig sak, vars lön för mödan är våra kunders glada miner.

Förutom läcker mat erbjuder vi ett högklassigt utbud viner, kunnig och vänlig service samt en trivsam restaurangmiljö.