Siirry sisältöön

Uusi ravintola avautui Turkuun

Joko olet käynyt Turussa tutustumassa uuteen yhdistelmäravintolaamme? Classic Pizza ja Makaronitehdas löytyvät nyt saman katon alta.

Uudet ravintolat tuovat Turun sydämeen, Hansakortteliin, herkullisia makuja ja laadukkaita raaka-aineita pizzojen ja pastojen muodossa.

Pizzaravintoloiden tunnettu klassikko Classic Pizza ja itsetehdystä tuorepastasta valmistettuja annoksia tarjoava Makaronitehdas avasivat täysin uudet ravintolat Turun keskustaan joulukuussa 2023. Hangosta lähtöisin olevat ravintolat ovat vuosien saatossa levittäytyneet ympäri Suomen, pääkaupunkiseudulta jopa Leville asti, ja nyt on aika ottaa haltuun myös Suomen Pariisi eli Turku. Classic Pizza on palvellut aiemmin jo Holiday Club Turun Caribiassa, mutta Makaronitehdas on täysin uusi tuttavuus Turussa – ja nyt kumpikin löytyy samasta toimitilasta Turun keskustasta.

”Perustamme jokaisen uuden ravintolan yhtä suurella sydämellä kuin ensimmäisenkin. Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisuuden, jossa laadukkaista raaka-aineista huolella valmistettu ruoka ja osuva viinivalikoima tarjoillaan rautaisella ammattitaidolla viihtyisässä miljöössä. Meille voi tulla sekä hengähtämään arjen keskellä että nauttimaan juhlahetkistä”, ketjupäällikkö Nea Kääriäinen kertoo.

Molempien brändien ravintolat avattiin saman katon alle Hansakortteliin osoitteeseen Yliopistonkatu 18. Käynti jaettuun tilaan on samasta ovesta ja asiakkaat voivat tilata niin Classic Pizzan kuin Makaronitehtaankin annoksia samaan pöytään ja laskuun. Asiakaspaikkoja löytyy yhteensä 85 ja kesäaikaan ravintolat laajenevat lisäksi viihtyisälle ulkoterassille.

Tervetuloa nauttimaan!

Tarinamme

Makaronitehtaassa keskitymme yhteen asiaan: Tekemään Suomen parasta ja tuoreinta pastaa. Lisäaineettoman pastan viimeistelemme herkullisilla lisukkeilla, pastakastikkeilla ja keittiöissämme valmistuvilla makkaroilla. Pastan tekeminen on meille vakava asia, josta palkintona on asiakkaidemme iloiset ilmeet.